فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

زیردریایی‌های فوق سنگین به نیروی دریایی ایران اضافه می‌شود

معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به توسعه و پیشرفت چشمگیر تجهیزات ارتش در دریا و آب‌های آزاد، گفت: به زودی زیردریایی‌های فوق سنگین به نیروی دریایی راهبردی ارتش اضافه خواهد شد.  
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 02
کد خبر: ۱۶۱۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، امیر دریادار بابک بلوچ در سخنرانی پیش از خطبه‌های این هفته نمازجمعه قم افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران روند عزتمندانه و قدرتمندی را در عرصه دفاع از مرزهای آبی و اثرگذاری در تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی را سپری می‌کند.

وی با اشاره به حضور پررنگ نیروی دریایی ارتش در دوران دفاع مقدس، دوران سازندگی و دوران بالندگی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: نیروی دریایی ارتش در دوران دفاع مقدس قدرت نظامی دشمن را شناسایی می کرد و تحرکات و تحولات نیروی دشمن را مورد رصد و کنترل قرار می داد.

بلوچ ادامه داد: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران سه ماه پیش از شروع جنگ تحمیلی بسیاری از محدوده های حساس دریایی را در تسخیر خود قرار داده بود و از ورود شناورهای دشمن به مناطق شمالی خلیج فارس ممانعت به عمل می آورد و همزمان عملیات های پیش دستانه انجام می داد.

معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروی دریایی اجازه هیچ گونه تحرکی در دوران جنگ به رژیم بعث نداد و با اقدامات بموقع و دقیق نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در طول دوران جنگ تحمیلی، حتی یک روز هم صادرات نفت ایران متوقف نشد.

بلوچ خاطرنشان کرد: بعد از دوران جنگ نیز حفظ وضعیت و سامانه‌های موجود، تامین تجهیزات با اتکا با دانش بروز و طراحی و ساخت شناورهای جدید در دستور کار این نیروی نظامی قرار گرفت.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری نسبت نیروی نیروی دریایی راهبردی ارتش، اظهار داشت: دسترسی به نفت بعنوان مهمترین منبع انرژی و رقابت سیاسی و اقتصادی ناشی از آن در بین کشورهای مختلف و اهمیت تنگه های دریایی، حضور مستمر نفت‌کش‌ها در آب های آزاد، تامین امنیت دریا و افزایش دیپلماسی دریایی و توسعه ارتباطات دریایی با کشورهای همجوار و حضور عزت‌مند در مناسبات دریایی از مولفه های نیرویی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.

معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: اخبار و اتفاقات افتخار آمیزی به زودی از اقتدار و قدرت نیروی راهبردی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آب های آزاد و دستاوردهای آنها به اطلاع مردم خواهد رسید./ ایرنا

ارسال نظر